donderdag 28 april 2016

UFO eindelijk klaar

Tijdens mijn vakantie in Spanje in 2014 begon ik met het haken van een vest. Thuis werkte ik ijverig door en al redelijk snel had ik alle onderdelen gehaakt.

Omdat het in elkaar zetten niet sterkste punt is en zeker niet mijn favoriete bezigheid, belandde het vest al snel achter in de kast. Daar heeft het gelegen tot van de week toen ik eindelijk besloot dat het nu toch echt wel tijd werd om het in elkaar te zetten. Toen ik de mouw er in zette zag ik de bui al hangen. Het leek wel een erg smalle mouw. Ja hoor toen ik het ging passen werd mijn bovenarm zowat afgekneld. Zucht, dat betekende dat ik beide mouwen opnieuw moest haken en een stuk breder. Zo gezegd zo gedaan. En het is gelukt en ik moet zeggen, het bevalt me!
 
Ik moet het nog even wassen en de rand in model brengen en dan lekker dragen.
Het patroon komt uit Sandra nr. 12
Gehaakt met Phildar 3 en haaknaald 3,5
 
 
Groetjes, Monique

5 opmerkingen:

 1. Ja, dat is goed gelukt!! En gelukkig had je de moed om de mouwen opnieuw te doen, want het staat je héél leuk!
  Groetjes en fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, heel herkenbaar jouw verhaal. Haken is leuk, maar in elkaar zetten is ook niet mijn favoriete bezigheid. Maar je hebt wel eer van je werk, ik vind het een erg mooi vest geworden. Zonde om in de kast te laten liggen, want hij staat je mooi!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is erg mooi geworden, hij staat je super!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, zo kan dat soms gaan ... En dan ligt het maar in de kast te liggen. Maar jij was wel zo sterk om het af te maken... en je moest ook de mouwen nog overdoen! Wat goed dat het toen niet weer in de kast belandde..
  Het vest staat je geweldig goed, jij kunt ook alles aantrekken volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...