maandag 15 november 2010

KreaDoe

Ik ben zaterdag naar de Kreadoe beurs geweest. Het was natuurlijk gigantisch druk. Mijn plan om even snel naar de kraampjes te gaan die ik wilde bezoeken duurde toch wat langer dan gedacht. Je moest voetje voor voetje de mensen volgen. Op zich vind ik het een hele leuke beurs maar als je zoals ik alleen voor wat wol er naar toe gaat kom je van een koude kermis thuis. Ik zag me al in gedachten met zakken vol mooie wol terug naar huis gaan, maar er stonden misschien 3 wol kraampjes. De stand van Zpagetti was enorm gewild en stond de hele tijd afgeladen vol. Bij de stand van wolmarkt vond ik niets wat ik wilde en bij het derde kraampje stond alles in het teken van zachte pluizige sjaals. 

Dat is het nadeel dat ik in mijn woonplaats geen wolwinkel heb. Volgende keer ga ik het maar online bestellen al vind ik het wel jammer dat je het dan niet kan voelen.

Dit is wat ik op de beurs heb gescoord. Niet heel veel, maar misschien maar goed ook want veel tijd om te haken heb ik niet en anders blijft het toch maar liggen.

1 opmerking:

  1. Hoi Monique,
    Op Ravelry hadden ze al gewaarschuwd dat er voor wolliefhebbers niet veel ze vinden zou zijn op Kreadoe. Daarom heb ik het overgeslagen, om dan op de handwerkbeurs in Zwolle wat meer te kunnen besteden. De kleuren die je hebt uitgezocht zien er mooi uit. Ben benieuwd wat je ermee gaat maken.
    groetjes, Dorien

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...