donderdag 9 september 2010

Werk in uitvoering

Ik ben bezig met een plaid. Het is van 50% katoen en 50% acryl dus meer een zomer plaid. Ben nu op de helft maar kan pas volgende week weer verder want maandag krijg ik weer wol. Ik ben al heel tevreden met hoe het eruit ziet. De kleuren zijn lekker fel. En het verloop van de kleuren vind ik ook heel mooi. Natuurlijk komt het op de foto weer niet over zoals het in het echt is. Maar zo krijg je toch een idee hoe het eruit ziet.


10 opmerkingen:

 1. Wat mooi wordt je plaid! Prachtig kleurenverloop. Die van mij heeft alle kleuren kriskras door elkaar. Jammer dat je moet wachten op nieuwe wol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal top! Mooi he om je kleuren zo te laten verlopen? Ben ik zelf altijd weg van.
  Vandaar dat mijn dekentje "on hold" staat.
  Welk garen gebruik je?
  Groet,
  Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This really is pretty. I love rugs and they can transform the look of a room in an instant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de complimenten.

  Ja, ik ben echt tevreden over de kleurenverloop. Het kan echt een heel andere look geven als je de kleuren anders schikt.

  Ik heb Cancun van Katia gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt ie moooooi! Ik ben zelf ook met zo'n deken bezig. Maar dan van wol(acryl). Wen deken voor mijn dochtertje. Ben eigenlijk al bijna klaar, moet er nog een mooie rand omheen maken. Heerlijk haken ook vind je niet? die strepen heen en weer..... succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique, ik begin met 3 losse = eerste stokje. De volgende 2 stokjes komen in de onderste lossen van je eerste stokje. (begrijpelijk?) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank u for adding me in ur blog list! That is so sweet from you! Ur blanket looks gorgeous! I'll post mine next week :) (I am now making its border!)
  Kisses!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi meid, en heerlijke kleuren wat een voldoening he als je het ziet groeien!succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...