vrijdag 17 september 2010

Probeersel

Zodra ik de "circle of friends" vierkant van Karin aan de haak zag wist ik dat ik die eens wilde gaan maken. Ik had bedacht om er 3 te maken en die aan elkaar vast te naaien, zodat ze op mijn vensterbank zouden passen. Maar toen ik aan het haken was zag het er zo leuk uit dat ik bleef haken. Dan maar een tafelkleedje haken. Het ging goed totdat het toch wel erg ging golven. Toch maar stug doorhaken misschien gaat het vanzelf wel weer weg. Hoe naief kan je zijn.

                                           Dit is het resultaat tot nu toe.
Wel jammer want ik vind het een leuk patroon.


Ik weet dus niet hoe verder. Misschien haal ik het wel uit tot waar het begint te golven en haak er een vierkant omheen. Of hebben jullie een suggestie hoe ik dat golven kan tegengaan?

5 opmerkingen:

 1. Ik weet het niet zeker maar heb je misschien teveel gemeerderd in de toeren waar het begint te golven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, je hebt te veel gemeerderd, zo te zien vanaf de blauwe ronde. Slim is om hem uit te halen tot dat punt en dan met minder steken weer rond te haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er hartstikke leuk uit, vooral door de kleurtjes. Maar als je hem plat wil krijgen, zul je helaas toch terug moeten. Baaaalen! (ik weet precies hoe dit voelt, zeker met cirkels gebeurt dit helaas veel te snel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your work is absolutely beautiful. I need to get a translator. I love your blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heey
  je kunt er ook nog eentje maken en er dan een groot kussen van maken voor bijvoorbeeld in de kamer te leggen om op te zitten of gewoon voor de sier. Als je een poes of hond hebt kun je het ook als een kussen voor hun gebruiken.

  groetjes flo

  creatief-bezig.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...