zondag 6 juli 2014

Rode duivel muis

Al zeker een jaar geleden vroeg mijn man of ik iets wou maken met de kleuren van de Belgische vlag. Een leuk poppetje ofzo. Heel lang heb ik er niks mee gedaan maar een tijdje geleden was ik begonnen aan een van de patroontjes van Lalylala. Ik had het lijfje, hoofdje en mutsje al gehaakt maar ik was niet tevreden over het hoofdje en het mutsje was te groot dus heb ik alles uitgehaald.

Toen bedacht ik me waarom maak ik geen rode duivel muis aangezien mijn man helemaal weg is van de muizen van Antoinette. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens de voetbalwedstrijden heb ik aan de muis gewerkt. Mijn man ging zo op in de wedstrijden dat hij helemaal niet heeft gezien waar ik mee bezig was. Net voor het einde van de wedstrijd van Belgie gisterenavond was ik klaar. Omdat het er niet goed uit zag voor de Belgen heb ik de muis maar niet laten zien en toen hij even de kamer uit was heb ik de muis op het dressoir naast de tv bij de andere muizen gezet. Een tijd later toen de uitslag bekend was en de Belgen uit het tornooi lagen zag hij opeens de muis staan. Hij vond hem super leuk maar zijn teleurstelling was zo groot door de uitschakeling van de rode duivels dat de muis moest verhuizen naar een plaatsje uit het zicht totdat hij over het verlies heen is, dan mag ie weer in het zicht staan.
 

Groetjes, Monique

13 opmerkingen:

 1. Oh Monique - he is so cute. Have a good day. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh hij is leuk....en ja zo jammer dat België niet door is! :-( ,dan is jou man zeker van Belgische afkomst=

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt Angeline. Ik heb van mijn 9 tot 33 jaar in Turnhout Belgie gewoond en daar Willy ontmoet. Inmiddels wonen wij alweer 15 jaar in Nederland en wonen we 24 jaar samen.

   Verwijderen
 3. aaaah wat is die schattig, jammer dat we zijn uitgeschakeld, maar ik vind het best een topprestatie wat ze hebben afgeleverd.

  Misschien nog een oranje muisje erbij, want jullie moeten nog effe verder supporteren, dikke proficiat :-)

  groetjes
  sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat België is uitgeschakeld. Ik had ze graag nog een extra ronde gegund! Met deze leuke muis erbij was het helemaal top. Maar er komen vast nog meer kansen voor België. Ben je ook al met een Nederlandse muis bezig?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooierd! Ik hoop dat hij weer snel bij de andere muizen mag staan, want deze muis kan er ook niets aan doen dat ze verloren hebben. Wel jammer dat ze niet door zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel een hele leukerd!
  Jammer dat België het niet heeft gered.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat is deze ook weer leuk geworden.
  Groetjes,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, jammer dat ze verloren hebben, ik had het ze zo gegund maar aan je muis heeft het niet gelegen want dat is een heel lief duiveltje geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hhahahah geniaal bedacht :D :D
  Alleen jammer dat Belgie het niet gered heeft, ik had zó graag Nederland-Belgie gezien .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk mag hij gauw weer in het zicht, want hij is keileuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal geweldig deze.Jammer dat Ze niet door zijn gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn super je muizen, heb de patronen ook nog liggen je geeft mij nog meer inspiratie voor ze te maken

  Groetjes
  diane
  Creadiva

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...