zaterdag 28 juni 2014

Op de gezonde toer

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik nog eens een berichtje plaatste. Echt in de blog mood ben ik niet maar af en toe moet je toch iets van je laten horen he.

Alhoewel ik allerlei foto's nam de afgelopen periode van wat ik op kook en bak gebied maakte met de bedoeling dat op mijn blog te zetten, zat ik te denken "alsof iemand dat interessant vindt wat jij eet of drinkt. Zoals de lijnzaad crackers die ik maakte, gezien op de blog van de gulle aarde Viel een beetje tegen omdat ze niet krokant waren en dat verwacht je wel van crackers.
Of mijn chia zaad brokken. Deze zijn echt lekker en gezond. Maar 4 ingredienten: dadels, kokosolie, kokosrasp en chiazaad
Ja, zelfs seitan wou ik eens proberen. Een eiwitrijke vleesvervanger.
 En wat dacht je van mijn dagelijkse smoothie. Meestal met banaan, peer, spinazie, kefir en alka green voor een goed begin van de dag. HIer op de foto met hennepzaad.
Maar af en toe wat minder gezond gaat er hier ook goed in hoor.
Deze cake met marsepein komt uit het boek Heel holland bakt. 
Maar zoals ik al zei niet echt interessant om daarover te posten. Dus ga ik er verder geen woorden aan vuil maken ;-)

Groetjes, Monique

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het juist wel interessant! Ik ben begonnen me te verdiepen in het suikervrij en glutenvrij. En ik zoek eenvoudige recepten voor smakelijke tussendoortjes, dus wat mij betreft; Ga zo door (en tips: graag!) Groetjes Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou ik vind het wel interressant om over te posten want ben ook al geruime tijd op dezelfde toer ,ha,ha...ondanks dat er ook hier wel eens zo heeeel nu en dan een klein stukje selfmade Eton Mess fudge of zo naar binnen gaat...zo heel soms niet teveel moet kunnen ;-) Dus recept van je chiazaad brokken is welkom!!!!

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...