woensdag 3 juli 2013

Ditjes en datjes

en dan bedoel ik niet het blad van Dirk van den Broek ;-)

Nee, ik ben met van alles bezig. Zo heb ik al weer een tijdje geleden deze vogeltjes gehaakt. (Patroontje komt van Stip en Haak)
Bij het opruimen kwam ik deze rondjes tegen die ik nog over had van deze deken.
Ik wou er al langer een kussen van haken maar je weet hoe dat gaat. Je ziet weer wat anders leuks om te haken en voor je er erg in hebt verdwijnt het af te maken projectje weer ergens in een kast.
Ik hoop dat ik genoeg creme garen heb anders blijft het een onafgewerkt project.
Bij het uitmesten van mijn kledingkast (heb heerlijk weer 4 vuilniszakken met kleding en 1 vuilniszak met schoenen weggedaan) gelijk de kasten schoongemaakt en alles weer netjes geordend en teruggelegd, kwam ik dit vest tegen.
Deze heb ik gemaakt in het begin van mijn haakperiode.
Het garen van Lana Grossa heb ik voor een prikkie op Marktplaats kunnen kopen maar is niet echt mijn kleur. Ik heb het vest dan ook maar 2 keer aan gehad en vond het zonde om in de kast te laten liggen dus besloot ik het uit te halen en er bolletjes van te draaien. Misschien wel leuk om er een meisjes poncho van te haken. Ik zie wel.
Ook dit vest was geen succes en heb ik nooit aangehad. Die ben ik nu aan het uithalen maar dat vlot niet erg omdat hij behoorlijk klit (het is Scheepjes Mundo).

Verder ben ik ook lekker in de tuin bezig geweest en de oprit voor en terras achter is weer onkruid vrij.

Groetjes, Monique

12 opmerkingen:

 1. Ooooo, daar gaat al je werk! Maar het heeft je wel allemaal van de straat gehouden (zowel het haken als het uithalen ;-) ) Toch vind ik het zonde van je werk, maar ja, in de kast laten liggen is nóg meer zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vogeltjes! Succes met het uithalen, niet zo'n leuk werkje als het klit:( maar straks weer vergeten als het weer bolletjes zijn en je er weer wat moois van gaat maken! Leuk weer een berichtje van je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt niet stilgezeten zeg! (Ik grinnikte trouwens bij de Ditjes en Datjes... wat is dat toch). Jammer dat je het vest hebt uitgehaald, was wel goed gelukt dacht ik zo? Maar ja... tis ook niet mijn kleur, haha.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uithalen gaat vast sneller dan haken;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhhh wat jammer, had ik dat geweten, ik vind het cirkelvest heel mooi en had het eventueel wel van je willen overnemen

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, we wachten af wat je met de wol gaat doen. Ik ben benieuwd!
  De vogeltjes zijn weer schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Uithalen is ook niet verkeerd! ik roep altijd " twee keer haakplezier". De vogeltjes zijn gewoon heel lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk is dat he?Ik heb laatst ook mijn kledingkast opgeruimd en 4 zakken weg gedaan,echt kleding die ik al heeel lang niet meer had gedragen waarbij ik telkens dacht...ja maar is nog best mooi en eigenlijk best zonde om het vervolgens toch weer niet te dragen,dus weg met die hap.Je vogeltjes zijn erg schattig!Ja i heb nog de drop big delight liggen voor zo'n zelfde cirkelvest,maar om dezelfde reden als jij hem nu aan het uithalen bent durf ik er niet aan te beginnen,ben bang dat het toch niet zo 'mijn vest'/of me staat en zit al een poos te piekeren wat ik er anders mee kan maken :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The little birds are so cute. It's good to recycle yarn if needed - it's almost like getting it for free. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. schattig die vogeltjes, zonde van je werk, maar het mooie aan deze hobby is, dat je steeds weer opnieuw kunt beginnen, en er iets compleet nieuws gecreëerd kan worden :)
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je wordt op een gezellige manier van de straat gehouden met al die ditjes en datjes. Heel herkenbaar.
  De vogeltjes zien er prachtig uit. Goed idee om het projectje uit de kast te halen. Het wordt vast prachtig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een werk... maar als je de vesten niet draagt is het ook zonde... succes met uithalen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...