donderdag 2 februari 2012

Van alles en nog wat

Hallo allemaal, het is weer even stil gebleven op mijn blog maar ik zit niet stil hoor.

Ik ben momenteel bezig met een patroontje van Vicarno zij heeft een heerlijk zacht uitziend groen vestje gehaakt en ik wou dat ook wel proberen. Doordat ik hele andere wol gebruik valt het vestje niet zo heel soepel en is het vrij zwaar maar heerlijk dik en ik ben helemaal verliefd op die mooie kleuren.

Alleen weet ik niet goed hoe ik verder moet want ik wil nog meer toeren toevoegen aan de kraag zodat die wat royaler wordt, alleen wil ik het onderste gedeelte waar de knopen komen zo laten en omdat ik niet goed weet hoe ik daar aan moet beginnen ligt het project momenteel stil. Sorry, ik ben niet goed in uitleggen dus misschien denk je waar heeft ze het over!
Ach, laat me maar lullen ;-)
Uit dit boek heb ik volgende patroontjes gehaakt.



























Hoe groter het werd hoe meer ik zin had om er een vloerkleed van te maken maar omdat ik dan niet genoeg garen had heb ik er maar een overtrekje van gemaakt.
















Dit vond ik ook wel een leuk patroontje.
Ondertussen heb ik 5 vierkantjes gehaakt en ik denk dat ik er een sjaal van ga haken als ik tenminste nog dezelfde wol kan krijgen want ik ben er al weer doorheen.
Groetjes, Monique

10 opmerkingen:

  1. Nou, jij bent flink geweest. Wat heb je veel leuke dingen gemaakt. Dat hoesje voor het krukje vind ik ook mooi geworden, heel apart.
    Groetjes,
    Andina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig mooi wordt dat vestje, wat een prachtige kleuren!!!
    Groetjes Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi geworden allemaal.
    Ik vind het vestje mooi zoals het is, maar ik weet natuurlijk niet hoe het er uit ziet als je het aanhebt...
    en dat patroon van het overtrekje is prachtig!
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blij dat je er weer bent ...en het vest wordt prachtig !! Mooie kleuren ....
    en weet je dat het weer Hobbysalon is in Antwerpen ...ik ga er toch maar weer naar toe ook al viel het de vorige keer wat tegen ....ie weet wat ik vind hahahah

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nou inderdaad je hebt niet stilgezeten maar wel weer heel leuk en mooi kleuren je vestje,gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn weer wat van je te horen! De kleuren zijn heel mooi van je vest! Het is soms een gepuzzel, gewoon even wegleggen en een volgende keer denk je ach zo moet het! Dat boekje komt me bekend voor! Hele leuke patroontjes staan erin. Leuke idee voor je overtrekje! En een vloerkleed is eigenlijk ook heel leuk... groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ooh wat ben je weer lekker bezig geweest, wat een leuk idee dat overtrekje, wel spijtig dat je garen op was anders had het ook een prachtig vloerkleed geweest.
    grtz Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super mooi vestje zeg, en het boek heb ik laatst ook gekocht, leuk wat je heb gedaan zeg met dat kleine patroontje zo'n mooi vloerkleed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Monique, bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. De cake was erg lekker en niet droog. Het recept komt uit een boek maar is ook hier te vinden: http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2012/01/boerenappelcake.html
    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...