zondag 12 juni 2011

Teleurstelling

Dames, helaas moet ik jullie uit de droom helpen en mezelf helemaal. Het is niks geworden met mijn vorige project. Ik heb het al weer uitgehaald. Sommige onder jullie dachten dat ik iets uit het blote hoofd aan het haken was, maar zo ver ben ik nog lang niet. Zelfs met een patroon lukt het mij niet, zie je wel.

Dit was het wat ik wou maken een leuk topje.

Ik had het onderste gedeelte al klaar. Je begon met 4 vierkanten te haken (ik snap trouwens niet waar die 4 vierkanten op de foto zitten) en die vervolgens aan elkaar te haken. Het leek wel een tent zo groot terwijl ik de beschrijving helemaal heb opgevolgd. In het patroon stond zelfs hoe groot het vierkant op een bepaald moment moest zijn en dat was bij mij ook het geval. Vandaar dat ik goede moed had. Waarschijnlijk is het katoen wat ik gebruikte toch niet geschikt of had ik een veel kleinere haaknaald moeten gebruiken.

Nou ja, misschien lukt het me ooit nog eens een kledingstuk te haken. Ik denk dat ik volgende keer precies hetzelfde garen als van het patroon ga gebruiken.

Nu wacht ik maar tot dat Annelies het patroontje van haar vestje heeft uitgeschreven. (Sorry Annelies ik wil je niet opjagen hoor, ik wacht geduldig af ;-))

Groetjes, Monique

14 opmerkingen:

 1. Oh Monique wat jammer, want het is een heel leuk patroon! Ik heb het net even zitten lezen, maar er staan inderdaad gewoon fouten in. Gebeurt wel vaker bij Drops. Succes met je volgende project!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een Drops patroon? Sorry dat ik het zeg, hier 2 x geprobeerd, 2 x compleet mislukt, ik laat die patronen links liggen... Ik haast met met mijn vestje...De moed niet opgeven hoor!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het patroontje ziet er wel heel mooi uit,jammer dat het niet gelukt is ....

  Marjoxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé miss ongeduld :) : ) : ) check je mailbox maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat patroon blijkbaar niet goed geschreven is. Het is wel een heel leuk modelletje. Ik heb ooit geprobeerd van een Dropspatroon en katoen een trui met ajour te breien en heb na de zoveelste keer uithalen de moed maar opgegeven. Wel weer een ervaring rijker. Op naar het volgende project, ben benieuwd ;-) gr. Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer, was wel heel benieuwd. Ben nieuwsgierig naar je volgende project want je maakt wel erg leuke en mooie dingen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat het niet is gelukt
  Op naar het volgende zou ik zeggen
  Succes
  groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. volgens mij heb je je patroon al.... veel succes ermee. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. spijtig dat het je niet is gelukt!
  Ik ben ook even naar het drops patroon gaan kijken. er staat dat je 2 vierkanten moet haken en aan elkaar zetten en dat het bovenstukje er op haken. Jij spreekt van 4 vierkanten misschien zit daar je fout?!
  groetjes van een volgster nog zonder eigen blog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Anoniem,
  Waarschijnlijk zit daar idd de fout. In het begin staat dat je 2 vierkanten moet haken maar verder in het patroon spreken ze wel degelijk een paar keer over 4 vierkanten. Ik heb het nu al uitgehaald anders had ik het idd met 2 vierkanten kunnen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer meid, want op het plaatje ziet het er heel leuk uit. Maar volgens mij maak jij er wel wat van....je heb eerder dingen uitgehaald toch, en daar was het eindresultaat ook prachtig geworden. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat het niet is gelukt. het was net zo'n leuk hemdje! Meestal kan je inderdaad beter de dikte van de wol/katoen en de haaknaald nemen die ze aanbevelen. Maar een volgende keer gaat het je zeker lukken. Ik ben ook vaak eigenwijs en dan kom je net niet uit, maar het is zeker leuk om zelf ook dingen uit te proberen toch! Gewoon opnieuw! groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja ik heb ook al eens gehad dat de patronen niet klopte. Maar ik maak ook mooie dingen van drops.
  Die vierkanten zitten aan de zijkanten zo te zien, dus inderdaad groot. Ik heb even op de site van garnstudio gekeken. 2 vierkanten aan elkaar komen dan om je middel.
  Ga je het nog eens proberen of maak je nu iets anders. Ik reageer even onder anoniem, want via google accout weigert hij al een paar dagen.
  liefs Meijra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tja Drops ik heb het ook geprobeerd ik kan zo en zo heel moeilijk patroon lezen als ik iets zie kan ik het zo namaken maar via een patroon
  pppfff lastig hoor uiteindelijk met hulp van een ervaringsdeskundige is het gelukt maar vraag me niet met hoeveel moeite ...

  Succes met je volgende project .. Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...